fbpx

Želim da znam nešto više o materijalima koje koristite?

Svi naši proizvodi napravljeni su isključivo od prirodnih materijala – drveta,  plute i filca najvišeg kvaliteta. Netoksična završna obrada uključuje i zaštitini sloj na bazi biljnih ulja i pčelinjeg voska, zbog čega neki naši proizvodi mogu imati blagi, prijatan miris meda. Pluta koju koristimo je najvišeg kvaliteta i po prirodi vodootporna i kao takva je izuzetno trajna i snažna, a pritom rastegljiva poput prave kože. Čak je i voskirani konac pažljivo odabran, što znači da izloženost spoljašnjim uticajima neće uticati na postojanost šavova.

Ono što sam kupio ne izgleda kao na fotografijama?

Kao i sve u prirodi, struktura plute, filca i drveta je neponovljiva, zbog čega ni jedan aksesoar ne može biti identičan drugom. Zato, šta god naručili možete biti sigurni da ćete dobiti unikat. Ne brinite se, izbegavamo čvorove i nepravilnosti na materijalima, odnosno sve ono što bi moglo narušiti funkcionalnosti i izgled proizvoda. Takođe, treba imati u vidu da nijanse boja proizvoda na fotografijama mogu odstupati od stvarnih, što zavisi od ekrana uređaja na kome ih gledate.

Da li izrađujete aksesoare za uređaje koji nisu u vašoj ponudi?

Drvene skinove izrađujemo isključivo za modele telefona dostupne na sajtu. Bandolier futrole možemo prilagoditi gotovo svim telefonima i za to je potrebno da nam se obratite na mail. Cena futrole za uređaje sa ekranima dijagonale veće od 4.7 inča je nešto viša.

Da li i gde mogu da pogledam vaše proizvode pre kupovine?

Trenutno nemamo objekat u kome je moguće “opipati” naše proizvode, ali se nadamo da će se to promeniti u bliskoj budućnosti.

Kada mogu da očekujem narudžbinu?

Naš moto je da je kvalitet uvek ispred kvantiteta, što znači da nam nepokolebljiva posvećenost svakom komadu aksesoara ne dozvoljava da ih proizvodimo u velikim serijama, a pritom smo i prilično mali tim. Zato od vas očekujemo malo razumevanja i strpljenja. U zavisnosti od proizvoda i obima posla, vreme dospeća narudžbine može potrajati od 3 do 15 dana od dana naručivanja. U većini slučajeva nećete morati da čekate duže od 5 dana. Ukoliko nismo u mogućnosti da ispoštujemo ove rokove, bićete blagovremeno obavešteni. U tom slučaju možete otkazati narudžbinu ukoliko želite.

Sve proizvode šaljemo na teritoriji cele Srbije, po važećem cenovniku PostExpress kurirske službe. Pakete šaljemo radnim danima, a dostava se vrši narednog dana i subotom. Očekujte email sa obaveštenjem kada kurir preuzme vaš paket.

Šta ako proizvod ne ispuni moja očekivanja?

Nama je najvažnije da prepoznate vrednost onoga što ste kupili. Tada će zadovoljstvo biti obostrano, što je i svrha našeg postojanja. Ukoliko iz bilo kog razloga to ne bude slučaj, proizvod možete vratiti u roku od 15 dana od datuma njegovog dospeća, a mi ćemo vam vratiti novac. Neophodno je da nas o tome prethodno obavesteti putem kontakt strane gde ćete navesti razlog povraćaja robe. U suprotnom, reklamacija neće biti uvažena. U ovom slučaju bili bismo vam zahvalni kada bi što detaljnije opisali razlog vašeg nezadovoljstva.

Imaš pitanje na koje nismo dali odgovor?

Popuni upit na kontakt strani ili nam piši na Facebooku.