Dobrodišli na Feathermen Blog

Nakon više od 8 meseci planiranja i priprema, naša mala ideja je konačno zaživela pod Feathermen imenom. Za to vreme smo prevazišli sve očekivane, ali i one neočekivane probleme i problemčiće.

Ipak, realizacija jednog ovakvog projekta bila je prava avantura puna sjajnih trenutaka. Malo toga u poslovnom svetu može izazvati veće zadovoljstvo od momenta kada shvatite da su rezultati ogromnog truda ispunili, pa čak i prevazišli očekivanja i zacrtane ciljeve.

Ovo što trenutno vidite u našoj online prodavnici je samo skroman početak onoga što ćemo ponuditi u budućnosti. Ako smo vam zagolicali maštu, postarajte se da nas pratite ovde, ali i na društvenim mrežama (Facebook i Twitter) gde ćemo vas obaveštavati o nekim otkačenim idejama koje smo izvajali u opipljive stvari od plute i drveta. Imajte u vidu da su društvene mreže jedino mesto na kome ćemo poklanjati naše proizvode i deliti kupone sa popustima.

Na kraju prvog teksta na našem blogu, poželećemo vam dobrodošlicu u internet prodavnicu Feathermen zanatske radionice – malom studiju koji se bavi ručnom izradom nesvakidašnjih, modernih aksesoara od prirodnih materijala.

Nadamo se da će te uživati u našim proizvodima kao što smo mi uživali praveći ih za vas.

Share this postLeave a Reply